Hlavní stránka PROČ SPOLUPRACOVAT S NÁMI

PROČ SPOLUPRACOVAT S NÁMI

 


Máte zájem o spolupráci? Kontaktujte nás..

 

Zajímá Vás naše nabídka spolupráce a její výhody oproti jiným dodavatelům náhradních dílů? Chcete zjistit v čem jsme lepší?

Pro navázání spolupráce kontaktujte našeho obchodního zástupce:

Jan Vencel
tel. +420 732 676 010
mail : vencel@ar-service.cz

 

 


Rozvoz zboží v regionu 2x denně zdarma!

 

V rámci našich rozvozových tras mají naši zákazníci možnost dodání zboží dvakrát denně. První rozvoz vyráží na trasu v 6:30 ráno a druhý v 11:00. Na ranní rozvoz můžete objednávat do 4:00 ráno a na odpolední do 10:50 dopoledne.

Náš sklad v Dolní Rovni o rozloze přesahující 2000 m disponuje více než 25 000 obrátkových referencí zboží ihned k dodání.
Ostatní zboží se nachází na externích skladech, které při objednávce do 17:45 dodáme na ranní rozvoz.

Veškeré rozvozy jsou realizováni našimi zaměstnanci a jsou zdarma. Řidiči na rozvozu Vám nejen dovezou zboží, ale také převezmou vratky a případné reklamace.

Pro velkoobchodní partnery, u kterých nejsme schopni zajistit rozvoz nabízíme dodávky přes přepravní služby PPL, DPD, Toptrans a dobudoucna připravujeme i noční závozy.

 

 


Velmi zajímavé a konkurenceschopné nákupní ceny!

 

           Na čem se domluvíme to platí!

Našim zákazníkům nabízíme velmi zajímavé nákupní ceny, které se mnohdy liší o více jak 20-30% oproti různobarevné konkurenci. A to se vyplatí.

Na čem se domluvíme to platí, to znamená, že ceny uměle nenavyšujeme ani po podpisu investičních smluv. 

 

 


Půjčovna nářadí a přípravků zdarma!

           

Chápeme, že určitý typ přípravků nevyužíváte každý den, proto je nelogické si ho na servis kupovat. Z toho důvodu Vám v rámci spolupráce s naší firmou nabízíme půjčovnu přípravků a vybavení zdarma.

K dispozici je velké množství aretačních přípravků pro motory, spojky, ložiska atd.. Nabídku neustále rozšiřujeme dle poptávky našich zákazníků.

Sekci půjčovny přípravků naleznete po přihlášení v univerzáních dílech nebo na hlavní stránce v kategoriích pod bannery.

 

 

 


Vratky zboží do 30 dní na celý sortiment.

 

V tomto se opravdu lišíme od konkurence. Už žádné dohady nad termínem vrácení po 14 dnech, žádné dohady nad vracením baterií, olejů, elektrických dílů. S čím se jinde potýkáte, to u nás rozhodně nečekejte!

Našim zákazníkům nabízíme možnost vrácení zboží do 30 dní bez jakéhokoliv poplatku na celý sortiment včetně zboží jako elektrické díly, oleje, baterie. Jediné co opravdu nelze automaticky vracet je nářadí a originální díly na speciální objednávku.

 

 


Technická data zdarma!

 

V této nové verzi katalogu je pro naše nové i stávající zákazníky k dispozici zdarma přístup do technických dat (Workshop data, autodata) od firmy HaynesPro (https://www.haynespro.com)

 

 


Jsme tu pro Vás, přizpůsobíme se Vašim požadavkům.

 

Chápeme, že i když všichni dělají stejnou věc, tak každý ji dělá jinak. Proto jsme schopni se v rámci našich možností přizpůsobit Vašim požadavkům.

Nemějte obavu se nás zeptat, pokud potřebujete něco nestandardního. Jsme tu pro Vás. Ať už se jedná o závoz, doklady, objednávání zboží, vyúčtování či cokoliv jiného..

 

 


Technická školení zdarma!

 

Jdeme s dobou, a proto v rámci spolupráce s našimi dodavateli a výrobci jsme schopni našim zákazníkům nabídnout technická školení a to zcela zdarma. Zaměření školení se vždy týká důležitých informací a novinek, které by každý automechanik měl znát. K dispozici máme rovněž k tomuto účelu vyhovující prostory.

Okruhy pořádaných školení jsou např. spojky a spojkové systémy, brzdy, automatické převodovky, klimatizace diagnostika a mnohé další.

 

 


Zákaznická linka, která opravdu funguje.

 

Pro zákazníky, kteří upřednostňují objednávání dílů po telefonu máme připravený tým zkušených profesionálů, kteří Váš požadavek vyřídí v nejkratším možném čase a v nejlepší kvalitě.

Ať už máte jakýkoliv požadavek – preferujete objednávání přímo s operátorem telefonicky, nemáte čas, chcete jen nadiktovat co a na jaké auto potřebujete a být si jisti, že bude vše v pořádku objednáno, pak se na nás můžete plně spolehnout!

Pokud jsou všichni operátoři vytíženi, nemusíte se obávat, vždy Vám zavoláme zpět, za to ručíme.

 

 


Investice do Vašeho servisu.

 

Potřebujete vybavení do Vašeho servisu? Nejste schopni ho zajistit z vlastních financí? S tím jsme Vám schopni pomoct. I naše firma umožňuje zajistit potřebné vybavení servisu přes investiční smlouvy pro naše zákazníky.

V čem spočívají výhody financování servisního vybavení s námi:

  • uměle nezvyšujeme nákupní ceny po podepsání investiční smlouvy (garance ve smlouvě)
  • do obratů počítáme celý sortiment, včetně olejů, nářadí, pneumatik, originálních dílů atd.
  • lepší nákupní ceny po dobu financování, šetříte jen tím, že kupujete u nás a ne u konkurence
  • "lidská smlouva", nebudeme Vás trápit požadovanými obraty za každý měsíc, zohledňujeme protiplnění po celou dobu trvání smlouvy
  • nabídky zpracováváme včetně dopravy, montáže a případného zaškolení

 

 


Marketingové akce a pracovní oblečení.

 

Každý měsíc pořádáme zajímavé cenové akce na značky, skupiny sortimentu nebo konkrétní produkty. Dále podporujeme prodej renomovaných značek a kvalitního zboží, takže pokud volíte kvalitu před cenou automaticky od nás dostáváte zajímavé dárky, které použijete při běžné práci v dílně (např. čističe brzd, maziva atd).

Našim zákazníkům jsme schopni rovněž za pravidelné odběry zajistit zdarma kvalitní pracovní oblečení jako montérky, kombinézy, pracovní rukavice a další.

 

 

 


Máte zájem o spolupráci? Kontaktujte nás..

 

Zaujala Vás naše nabídka spolupráce a její výhody oproti jiným dodavatelům náhradních dílů? Chcete zjistit v čem jsme lepší?

Pro navázání spolupráce kontaktujte našeho obchodního zástupce:

Jan Vencel
tel. +420 732 676 010
mail : vencel@ar-service.cz